Zelenski, mesaj cutremurător pentru ruşi: Este timpul să alegeţi între viaţă şi moarte. Protestaţi. Împotriviţi-vă. Fugiţi !

0
245

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, le-a transmis ruşilor că, prin tăcerea lor, au devenit deja complici la uciderea şi torturarea ucrainenilor şi că acum, după ce Putin a declarat mobilizare parţială, pentru ei a venit timpul să aleagă dacă vor trăi sau vor muri pentru Putin.

„Când Rusia declară că doreşte negocieri, dar anunţă mobilizarea… Când Rusia cunoaşte poziţia clară a Ucrainei privind imposibilitatea unui proces diplomatic după ce Rusia organizează false referendumuri…

Totul este clar pentru toată lumea. Rusia însăşi îngroapă cu mâna ei perspectiva negocierilor.

Le voi explica ruşilor ce se întâmplă în limba rusă.

Proteste împotriva mobilizării au avut loc în oraşele din Rusia – chiar dacă nu masive, dar au avut loc. Şi ele au loc. Şi acesta este un indicator. Nu numai la Moscova şi Sankt Petersburg. Cunoaştem starea de spirit reală din regiunile Rusiei.

Vedem că oamenii din Daghestan, din Buriatia, din alte republici naţionale şi regiuni ale Rusiei înţeleg că au fost pur şi simplu aruncaţi. Aruncaţi la moarte.

De ce, de exemplu, daghestanienii sau oricine altcineva ar trebui să moară în regiunea Harkiv sau lângă Doneţk? Pentru că aşa a decis o persoană din Rusia – pentru toţi cetăţenii Rusiei. Nu există niciun alt motiv. Asta este ceea ce vrea.

Sunteţi deja complici la toate aceste crime, crime şi torturi împotriva ucrainenilor.

Pentru că aţi tăcut. Pentru că sunteţi tăcuţi.

Şi acum este timpul să alegeţi. Pentru bărbaţii din Rusia, aceasta este o alegere între a muri sau a trăi, a deveni infirm sau a-şi păstra sănătatea. Pentru femeile din Rusia, alegerea este de a-şi pierde soţii, fiii, nepoţii pentru totdeauna sau de a încerca în continuare să îi protejeze de moarte, de război, de o singură persoană.

Gândiţi-vă doar la numărul oamenilor pe care vor să îi ia!„, a transmis Zelenski.

mai mult la  /epochtimes-romania.com/news/


Descoperă mai multe la Kabul | Afganistan ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns