Radu Hossu : rusia este un stat ter0rist

0
218

Îmi este destul de greu sa cred că o postare video merge prost la mine pe pagină pentru că sunt oamenii dezinteresați și nu pentru că Facebook are grijă să mă țină jos. Algoritmul Facebook îmi măcelărește postările pentru că am spus un lucru deja decretet oficial de mai multe state:

rusia este un stat ter0rist.

Este evident din ceea ce am citit de la voi, pe Twitter (ma găsiți și acolo = https://twitter.com/RaduHossu) și pe Tiktok, unde pun filmulețele de pe front (le voi pune și aici întotdeauna), că mulți dintre cei mai vocali împotriva acestui regim sunt blocați de către Facebook. Dacă nu sunt blocați, are grijă algoritmul să le macine postările. Astfel încât să ajungă la cât mai puțină lume mesajul lor.

Îmi aduc aminte că pe pagina ambasadei rusiei la București a avut un mesaj care instiga la uciderea tuturor ucrainenilor și au fost bine-mersi.

Am primit nana la funduleț de la Facebook pentru doar 24 de ore, pentru postări (de aia acum pot posta) însă în continuare nu am deptul să postez pe grupuri, pe contul meu scrie „Account restricted”.

Dacă vezi acest acest mesaj și poate mă înșel eu și dai un like, atunci ar trebui să ajung din nou la câteva mii sau zeci de mii. Dacă nu, înseamnă că am dreptate.

De ce e important? Pentru că cifrele contează în războiul informațional. Contează câți oameni văd și digeră o informație. Contează câti oameni sunt interesați de un război distructiv vs câți sunt interesați de Reghe și Prodanca (nu voi ajunge niciodată la acel nivel de popularitate a postărilor mele).

Numerele contează! Și pentru acest like, share, comentariu, pun o poză de acum o lună, când un vlogger local mi-a luat interviu în timp ce duceam pachete umanitare cumpărate din donațiile voastre, unor persoane greu deplasabile, din satele din jurul Sloviansk-ului. Tot atunci am dus și alimente pentru animale. Cel cu spatele și îmbrăcat militar este chiar Andrei.

De oprit nu mă opresc și voi continua să ajut din donațiile oferite de voi, spre ciuda putiniștilor și auriștilor. Voi continua să ajut civili și armata, cu ce pot astfel încât alături de voi să punem și mai tare umărul la victoria civilizație asupra barbariei!

Slava Ukraini!

Radu Hossu


Descoperă mai multe la Kabul | Afganistan ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns